top of page
Ahmad aan het werk2.jpg

Welkom op de website van Stoffeerderij Ahmad,

 

Mijn naam is Ahmad Kalaji. Oorspronkelijk kom ik uit Aleppo in Syrië waar ik jarenlang mijn eigen stoffeer-atelier en meubelwinkel heb gehad. Sinds 2015 ben ik gevestigd in Nederland. Ik heb op veel verschillende plekken in dit mooie land gewoond maar ben nu alweer een aantal jaar gelukkig hier in Haarlem. Mijn kinderen studeren inmiddels hier in Nederland en ik ben hard aan het werk om mijn eigen onderneming succesvol te maken.

 

Ik ben een man van het ambacht en heb meer dan 30 jaar ervaring in stoffering. De afgelopen jaren heb ik gewerkt vanuit Sûr atelier op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. In mijn tijd daar heb ik niet alleen kunnen werken aan mijn inburgering maar ook aan het opbouwen van mijn klantenbestand als stoffeerder in Haarlem.

 

Per 1 januari 2020 ben ik verhuisd naar een groter atelier in het bedrijfspand van
Del Prado op de Robert Peereboomweg 7 in Haarlem. Ik doe momenteel veel werk voor verschillende professionele opdrachtgevers, maar ik heb ook veel particuliere klanten. Ik nodig u graag uit om de foto's te bekijken van het werk dat ik de afgelopen tijd hier voor mijn klanten heb gedaan. Voor mijn meeste recente werk kunt u ook kijken naar mijn pagina op Instagram: Stoffeerderij.ahmad 

 

Ik kijk er naar uit om u te mogen helpen met uw stoffeer project. U bent welkom op de Robert Peereboomweg 7, de koffie staat klaar. Het is wel altijd verstandig mij eerst even te bellen voordat u komt want wie weet ben ik net even een stoel of bank aan het afleveren... U kunt mij ook eerst een email sturen (graag met foto's) naar info@stoffeerderijahmad.nl voor een vrijblijvende indicatieve offerte. Het atelier is open van dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:00. Tot snel! 

 

Met hartelijke groet, 

Ahmad

bottom of page